White Label

Onze technologie, uw stijl.

Onze technologie, uw stijl

De Byveo software als ‘White Label’ aanbieden aan uw werknemers, branche of organisatie? Dat kan! Onze unieke Expertise Matching Module geeft u de mogelijkheid om softwarematig ons product te voeren, geheel vormgegeven in uw eigen huisstijl.

White label (unieke Expertise Matching Module)

Een aantal voordelen

Vlotte integratie: als White Label product wordt de Byveo software aangeboden in de stijl waar uw bedrijf al mee werkt. Zo is er weinig aanpassingsvermogen nodig en kunt u snel aan de slag;

Lage opstartkosten: u hoeft niet te betalen voor een kostbare infrastructuur of duur personeel voor de ontwikkeling van een product;

Lage gebruikskosten: de kosten voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het product worden verspreid onder de klanten van Byveo;

Integreer met andere White Label afnemers: mogelijkheid om verschillende branches met elkaar te verbinden om zodoende een nog groter netwerk met expertises te creëren.

Ontvang nu uw ICT-oplossing op maat als White Label product en presenteer de uitkomst in de stijl, content en het domein waarmee u en uw netwerk al vertrouwd zijn!

De totaaloplossing

Hier de belangrijkste functionaliteiten van het platform

u

Vragen stellen

Stel vragen aan collega’s, con-collega’s, (buurt)teams, loketten of onderling.

 

Kennis delen

Deel uw kennis op het platform door een uitgebreide persoonlijke wiki omgeving waar interactie met geintereseerden wordt gestimuleerd.

Dynamische groepen

Dynamische groepen met een zelfreinigende werking: Geen wildgroei meer, tijdelijk, actief, vraaggericht, privé en/of openbaar.

}

Wachttijden

De wachttijden binnen uw regio worden dagelijks door ons up-to-date gehouden zodat u middels de mobiele app alsmede op de web-app altijd op de hoogte bent.

Auto matching

Het systeem van ASK koppelt vragen aan de juiste gebruikers door gedrag, instellingen en het zelflerende systeem samen te laten werken. Hierdoor wordt werken met het systeem zeer effectief en efficient.

~

Besloten groepen

Werk samen met een selecte groep participanten met gebruik van de besloten groepen. Hierdoor wordt het mogelijk om buiten het zicht gevoelige informatie te delen met de participanten zoals collega’s, experts, clienten, 1ste en 2de lijn’s zorg.

Notificaties

Op uw mobiel, per email of als notificatie binnen het platform. Makkelijk instelbaar om niet lastig gevallen te worden maar ook om niets te missen.

U

Archief

Alle content binnen het platform is beschikbaar en doorzoekbaar om zo met de aanwezige kennis uw voordeel te doen. tevens blijft gevoelige data verborgen voor onbevoegden desgewenst.

Statistieken

Big Data wordt opgeslagen binnen het platform en kan worden geexporteerd om geanalyseerd te worden. Een zeer uitgebreid palet aan statistieken maakt het mogelijk voorheen onmogelijk meetbare KPI’s te tonen.

Het platform is overal benaderbaar middels de app voor de mobiele telefoon of een browser op een pc. Alle data wordt opgeslagen in Nederland. De bedrijfsvoering van Byveo alsmede de mate van security van het platform en de infrastructuur van de hosting provider voldoen aan de strenge GDPR eisen. Bovendien is de Hosting partij in eigendom van de makers waardoor continuiteit en de veiligheid 100% is gewaarborgd.

Klaar om te beginnen?