Versterk ons team!

Onze eerste doelstelling is natuurlijk ASK aan te bieden aan alle buurtteam-medewerkers en GGZ professionals. ASK is de centrale plek is om vragen te stellen en antwoorden te delen. Op deze manier voorziet ASK in de behoefte om consultatie door inzet van technologie te faciliteren.

Maar ASK is meer! Zo is ASK bij uitstek geschikt om informatie te delen, te discussiƫren en ideaal als platform om als maatwerktafel te gebruiken. De communicatie tussen client, professional en organisatie(s) is hierdoor gewaarborgd.

Uiteraard moet ASK betaald worden, elk jaar hebben wij kosten voor het hosten, wijzigen, beveiligen en onderhouden van het portaal en de app. Om deze kosten terug te verdienen willen wij zoveel mogelijk professionals en instellingen op het platform.

Een landelijk ASK platform is onze droom..

Wie en wat zoeken we?
We zoeken een enthousiast nieuw teamlid die ASK binnen en buiten de regio Utrecht verder promoot, samenwerkingsinitiatieven en toepassingen ontdekt en opzet.

Zowel bij gemeenten als bij aanvullende zorg instellingen. Dus ben jij een basis psycholoog, beleidsmedewerker of anders werkzaam in de (jeugd)GGZ en zie jij jezelf in deze rol?

Dan willen we jou graag ontmoeten!

Wat bieden we je in ieder geval
Hierin zijn wij erg flexibel en creatief. Zowel op het gebied van werktijden als de keuze voor type arbeidsvorm. We leggen deze bal graag bij jou!

Overtuigd en wil jij ons team komen versterken?
Dat is geweldig nieuws! Stuur snel een e-mail naar info@askexpertise.nl en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie terug. Vergeet niet te vermelden wat je graag zou willen betekenen voor ASK. Ook als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kun je naar het genoemde e-mail adres een e-mail versturen.