Chat with us, powered by LiveChat

Contact opnemen

Dit is waar het aanmelden begint. Om uzelf aan te melden als professionals of het bedrijf waar u werkzaam bent dan zit u hier goed. Vul hieronder uw gegevens in en ons sales team neemt contact met u op voor een afspraak.
Ook kunt u hier onze helpdesk vinden om direct al antwoorden te krijgen. Ons sales en support team staat gedurende werktijden voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Tevens organiseren wij usergroup sessies voor al onze gebruikers. Ook nieuwe gebruikers zijn van harte welkom om de zeer leerzame sessies bij te wonen. Tijdens deze sessies brainstormen we samen over toekomstige functionaliteiten, lossen we problemen op die spelen, geven wij uitleg over het doel van het platform en beantwoorden wij overige vragen die u wellicht heeft. Meld u hier aan voor de volgende usergroup bijeenkomst en wij nemen contact met u op.

Sales

Wilt u een proef periode starten, overgaan tot de aankoop van een licentie of heeft u ander vragen? Neem dan gerust contact op met ons sales team.

Support vragen

Onze supprt afdeling is te benaderen via LiveChat (tekst ballon rechtsonder) en/of email: helpdesk@askexpertise.nl

Meedenken

Regelmatig worden er usergroup sessies georganiseerd om nieuwe functies te introduceren en/of gezamenlijk na te denken over verbeter punten. Volg ons op Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de aankomende sessies.

Stuur ons een mailtje